Suze en Mats, oud-leerlingen

Mats: “Ik ben heel sportief dus het grote speelveld vind ik geweldig. We gingen veel buiten om te sporten, maar ook om te leren. We gingen regelmatig naar het veld om op een andere manier een vak te leren. In de buitenlucht. En dan is leren natuurlijk direct veel leuker.” Suze: ”Ik vond het vooral heel fijn dat het een gezellige, kleine school is. We hadden en het hier heel leuk met elkaar.” 


“We deden ook wel activiteiten samen met de J.B. Kanschool. Bijvoorbeeld een uitje naar het Rijksmuseum. Dan gingen we met een grote bus naar Amsterdam. Het was dan ook wel weer leuk om de andere kinderen te ontmoeten en ondertussen kenden we elkaar natuurlijk ook al iets beter”, aldus Suze. 

 
Mats: “Lezen vond ik erg moeilijk. Ik heb namelijk dyslexie en moet heel veel oefenen. De leerkracht hielp me daarin heel goed en probeerde het ook nog wel een beetje leuk te maken. Leren lezen is heel belangrijk, dus ik zet gewoon door.”  

“Al met al was het gewoon een hele fijne, gezellige school. En later denken we vast met een heel fijn gevoel terug aan deze tijd.”