Bericht van de Ouderraad (OR)

De paaslunch is daar een voorbeeld van. Onze Liesbeth van de OR heeft heel wat eieren gekookt om ‘eitje tik’ mogelijk te maken, wat een werk maar ook een groot succes! De kinderen hadden veel plezier in het spel.

Verder zijn er maar liefst 1320 eieren verkocht aan de ouders met de eieren-actie
Ook hebben we al 2 keer de kledingactie van ‘Bag2School’ gehouden. Zakken vol zijn weer bij de van Houtens afgeleverd. Beide acties leverden een totaalbedrag van ruim € 715,-- op wat bestemd is voor de schooltuin. Bedankt allemaal!
 

Het mooie weer komt er gelukkig aan en dat betekent veel buitenlessen voor onze kinderen in de (groente)tuin. We zetten met z’n allen de schouders er weer onder en maken er een mooi voorjaar van! We zijn gevraagd om de werkgroep schooltuin te ondersteunen de komende tijd, om zo alle mooie projecten met elkaar uit te voeren. Hier zullen jullie ook nog wel van horen in het ouderportaal en de app.


Als er straks weer activiteiten worden georganiseerd zoals korfbal, voetbal, avondvierdaagse en schoolreisjes dan kunnen alle leerlingen een nieuw schoolshirt aan met ons logo erop. Dan zijn we goed te herkennen. Er is voor de hele school (inclusief leraren) een shirt geregeld. We hopen dat de kinderen snel de shirts met trots kunnen dragen.
 

Daarnaast hebben we de mannen die de bermen in de buurt schoonhouden in het kader van SchoonBelonen Heerenveen, in het zonnetje gezet met de feestdagen. Zij zorgen ervoor dat het zwerfafval verdwijnt en dat doen ze voor de school. Dit schooljaar in juni worden ook leerlingen hier nog een keer bij betrokken.
 

De school wordt ook regelmatig weer mooi versierd. Gelukkig mogen we dat weer doen en krijgen we daar hulp bij van de hulpouderlijst. Ook daarvoor dank. 


We hopen dat we na de zomer weer wat zichtbaarder zijn voor kinderen en ouders. 
Heb je een vraag, leuk idee of een opmerking neem dan gerust contact met ons op!
 

Nogmaals bedankt en tot ziens voor het schoolplein of in de buurt! 
 

 Henriette, Fokje, Ester, Liesbeth, Afelien,, Marjolijn, Jinke en Tjitske