Twee weken thuisonderwijs......, noodopvang en uitstel studiedagen, rapport en oudergesprekken

Noodopvang in Jubbega
Zoals woensdag gemeld is er vanaf maandag 18 januari in zeer urgente gevallen ook een noodopvang tijdens schooltijd mogelijk in de Feart in Jubbega. Voor deze noodopvang heeft zich uiteindelijk een gezin gemeld die hiervan gebruik moet maken. Het is fijn en misschien ook wel kenmerkend voor deze streek en It Bûtenplak, dat verreweg de meeste ouders/verzorgers het lukt om zelf voor opvang van de kind(eren) te zorgen. 

Studie(mid)dagen, schoolrapport en oudergesprekken uitgesteld
Op maandag 1 en dinsdag 2 februari staan er 2 vrije dagen ingeroosterd vanwege studiedagen van het schoolteam. Die studiedagen waren bedoeld om o.a. toetsen te analyseren, leerlingbesprekingen te houden, rapporten te maken en te vergaderen. We zijn gezien de lockdown genoodzaakt deze studiedagen op een ander moment in te roosteren. Ook de schoolrapporten voor groep 3-8 en oudergesprekken voor groep 1-8 worden uitgesteld. 
We weten echt op dit moment nog niet wanneer we de uitgestelde studiedagen opnieuw kunnen inplannen, het schoolrapport gaan uitgeven en de oudergesprekken kunnen houden. Dit hangt allemaal samen met het moment dat de school weer open kan.  We gaan er vanuit dat jullie hier begrip voor hebben.


De geplande vrije middag voor de leerlingen (studiemiddag schoolteam) op woensdag 10 maart gaat voorlopig ook niet door. Op deze dag is een bezoek gepland van groep 7-8 samen met leerlingen van de Sevenaerschool naar het Rijksmuseum in Amsterdam. We hopen met z'n allen natuurlijk dat deze prachtige excursie in maart wel door kan gaan.
 

Tot slot
We buffelen door......bij de pakken neerzitten is er niet bij. Sterkte allemaal!