Suze en Mats

Mats: “Ik ben heel sportief dus het grote speelveld vind ik geweldig. We zijn veel buiten om te sporten, maar ook om te leren. We gaan regelmatig naar het veld om op een andere manier een vak te leren. In de buitenlucht. En dan is leren natuurlijk direct veel leuker.” Suze: ”Ik vind het vooral heel fijn dat het een gezellige, kleine school is. We hebben het hier heel leuk met elkaar.” 


“We doen ook wel activiteiten samen met de J.B. Kanschool. Bijvoorbeeld laatst ons uitje naar het Rijksmuseum. Dan gaan we met een grote bus naar Amsterdam. Het is dan ook wel weer leuk om de andere kinderen te ontmoeten en ondertussen kennen we elkaar natuurlijk ook al iets beter”, aldus Suze. 

 
Mats: “Lezen vind ik erg moeilijk. Ik heb namelijk dyslexie en moet heel veel oefenen. De juf helpt me daarin heel goed en probeert het ook nog wel een beetje leuk te maken. Leren lezen is heel belangrijk, dus ik zet gewoon door.”  

“Al met al is het gewoon een hele fijne, gezellige school. En later denken we vast met een heel fijn gevoel terug aan deze tijd.”